piatok 15. apríla 2011

Cvak, cvak

Taaak...a nedalo mi. Taká veľká chuť to bola, že som sa naozaj išla dať ostrihať. Mám jedno obľúbené kaderníctvo do ktorého by pravdepodobne mnohé ženy ani nepáchli, lebo by sa báli výsledku. Je to učňovské kaderníctvo v Banskej Bystrici, kde sa vo svojom obore realizujú študentky - kaderníčky. Vždy keď tam prídem, spôsobím niektorej mladej slečne vrásky na tvári a na chvíľu aj mňa obleje pot, či to čo chcem skutočne zvládne urobiť, no nakoniec je spokojná aj dievčina, aj ja a a napokon aj majsterka. Aj teraz si za môj účes vyslúžila sympatická krátkovlasá červenovláska jednotku :). Musím povedať, že majsterku majú veľmi šikovnú a verím, že by kľudne mohla mať svoj vlastný kadernícky salón a preto klobúk dole pred ňou, že tam trávi čas s týmito mladými babami v podstate ako obyčajná učiteľka. Ešte jedna veľmi dôležitá vec je cena v tomto kaderníctve. Dievčatá sa o mňa luxusne postarali, zmyli mi hlavu, ostrihali, vyfúkali, nagelovali a výsledná suma činila 6,40€...zdá sa mi to až smiešne málo za tú šikovnosť v prstoch. Babu som teda obdarovala aspoň fimo rozťahovákom, keďže som si všimla, že poctivo rozťahuje ušnú dierku. Dúfam, že som ju potešila, lebo ona mňa veľmi :)



Minulý týždeň išiel pod kosačku po prvý krát akj Teo. Starký mu odstrihol ofinku, lebo to boli asi jediné pôvodné vlásky, ktoré mal a tvorili mu takú prehadzovačku :D Ale už je to preč a Teo je veľký fešáčisko s novou frizúrkou .



Prajem krásny víkend!

3 komentáre:

  1. Člověk je tři dny mimo civilizaci a také věci tuto... sluší! a co mě teda fakt dostalo - teovy oči po tobě, to je blaho. krásné je máte, oba. fotky luxus, mňam.
    ps: je to teova autentická reakce na tvůj nový sestřih?!! :o))

    OdpovedaťOdstrániť
  2. :)ďakujeme, obaja. a žiaľ to nie je rakcia na strih ale na to, keď mu niekto zacláňa reklamy v tv...:/ je celý žhavý do reklám..až sa toho niekedy bojím....za chvíľu ale vypínajú analógové vysielanie, tak asi dáme telke zbohom ;) teda isto...lebo si nekúpime set top box! teším sa už na nejaký príspevom, že čo si za tie 3 dni zažila ty ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Příspěvek nebude. Já s dětmi byla na místě A a taťka s foťákem na místě B, drobná kolize v souřadnicích:o) Ale neva, to jsou malé věci:o))) PS: Bez TV se žije dobře, máme ozkoušený.

    OdpovedaťOdstrániť