streda 13. apríla 2011

Mojich niekoľko prvých razov

Najradšej by som už vypadla niekam von, ale apríl tú svoju náladu zobral fakt vážne. Cez víkend sme boli na návšteve u našich a tak strašidelne fúkalo, že sme sa odvážili len na prechádzku po mojom rodnom lentilkove.


Tradičné sa ale ešte úplne nevytratilo....


Okrem toho som za posledný týždeň zažila niekoľko svojich prvých razov. Možno je to tým, že som zase o rok staršia a mamINovatejšia. Prvý krát som piekla koláč, dusila bravčové mäso a robila "vepřo, knedlo, zelo". Nič z toho som samozrejme nemohla nafotiť, pretože keď robím niečo prvý krát som z toho tak na nervy, že som rada, že som :D Som ale na tieto prvotiny hrdá, lebo môj najlepší úspechometer je Eso. Keď si naberie dupľu, je to fajnotka a tak sa aj stalo. Spokojnosť.

Od Esovej mamy som dostala vlnu, tak mi už zase začína behať háčik po mysli....


Už dávnejšie som kúpila Teovi ponožkodržky, pretože mi vadilo, že tie ponožky, ktoré netlačia, padajú. Napokon som ale našla také, ktoré boli akurát a ponožkodržky zapadli prachom. No ale teraz nemá Teo lepšej zábavy, ako sťahovať si ponožky, takže znova našli uplatnenie.


Všimla som si, že sa u nás skrýva slon a mám chuť sa ostrihať :) Peknú stredu!

2 komentáre:

  1. Very funny! Máš ráda barvy, co.o)? Už si připadám trochu nepatřičně, že Ti tady plevelím a musím se ke všemu vyjadřovat, ale nemůžu si pomoct, je to silnější než já, uááá... Každopádně jarním střihům zdar - je to asi týden, co mně sousedka vybrala vzadu nakrátko, předky mám pod bradu. Juch. Hlavně pak opatrně, pokud se vrátíš ostříhaná, slon vypadá nesměle, ať jej nevyplašíš, pššš...

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Mňa tvoje komenty neskutočne tešia :) by som pristala, keby už aj viac ľudí, čo to šeplo... :) no neva...tým pádom sa z tvojich komentov môžem tešiť ešte viac :) a už som bola pod mašinou..tešííím :)
    ps.: slon je oveľa smelší ako vypadá! :)

    OdpovedaťOdstrániť