sobota 30. apríla 2011

z Moskvy na Saturn

V noci okolo pol tretej ma nezobudil Teo. Nie :) Bol to Eso a volal ma obzerať Saturn. Na Vianoce nám Ježiško zaobstaral teleskop. Únava neúnava...premohla ma zvedavosť a vytiahla som sa na balkón. Neľutujem samozrejme ani chvíľku strateného spánku...videla som Saturn s prstencami a to sa teda fakt nestáva každý deň.

Cez týždeň v čakárni na hematológii som opäť nevedela čo so sebou, vzala háčik, vlnu a vytvorila prvú háčkovanú hračku. Asi je to Saturňan :)




A Teovi prišiel balík z Moskvy a v ňom krásne plstené papučky, ktoré ale začne nosiť asi tak na jeseň. Teším sa z toho, pretože teraz začína "štvorčekovať" a to mu je najlepšie na boso :) Ale naspäť k papučkám a ich tvorkyni. Je to kamarátova manželka, ktorá sa pustila smerom plstenia a má naozaj šikovné ručičky. Vyrába papuče pre malých aj veľkých a niečo z jej tvorby môžete vidieť tu a keď sa vám zapáči toto papučové plstenie, určite sa môžete dohodnúť a mať "plstenky" na mieru.


Aaaaaa.......máme tretí zub! Príjemné víkendové leháro!




ps: držte palce, aby bolo jasno....ešte chceme Saturn!!!


2 komentáre:

  1. No luxusní, a tos kdysi psala (tuším, žes to byla ty, u Jany Grešákové), že zub dítěti vyfotí jen machři! A je to tady! Má Teo zelené oči, nebo je to jen klam? Každopádně krásná barva. On je neuvěřitelně radostné dítě... Bačkory parádní, to jen my tady pořád běháme bosi:o/ Mimozemským civilizacím zdar!

    OdpovedaťOdstrániť
  2. noooo....môj Eso je vážne macher, skúša až kým sa nepodarí :) každopádne stačilo Tea dobre zabávať a bolo to :) a my obaja máme také "ako kedy" oči...zväčša však zeleno - modré...

    OdpovedaťOdstrániť